Bina ve daire girişleri için tasarlanmış olan bu filtreler evinize giren tüm suyu yabancı maddelerden arındırılmaktadır.
ADET
Bina ve daire girişleri için tasarlanmış olan bu filtreler evinize giren tüm suyu yabancı maddelerden arındırılmaktadır. Evinizdeki su tesisatı, ısıtma sistemi, beyaz eşyalarınız için kullanılan suyu kireç, tortu ve krozyondan arındırdığı için uzun ömürlü olmasını sağlar.
1 numara filtre yıkanabilir tekrar kullanılabilir kaba tortu filtresi çıkarıp yıkayıp tekrar kullanabilirsiniz.
2 numara filtre CTO Blok koku filtresi ortalama 6-12 ay arasında değişmektedir 180 TL ücreti bulunmaktadır.
3 numara Silifoz filtre suda bulunan kireci filtre etmekte olup kireç yoğunluğuna göre ortalama 6-12 ay arasında değişmekte olup KG olarak satılmaktadır 1 dolum 500 Gr olup 500 TL ücreti bulunmaktadır.
Paket içeriği
bina girişi su arıtma, bina girişi su arıtma cihazı, en iyi bina girişi su arıtma cihazı, bina girişi su arıtma tavsiye, kireç arıtma cihazı, kireç arıtma filtresi,
Tesisatı kum, çamur, pas ve klordan koruyan, lezzeti iyileştiren giriş hattı çözümü. Kolay montaj, düşük işletme maliyeti.
Not: Basınç ve bağlantı ölçüleri modele göre değişebilir; ürün teknik bilgilerindeki değerler esas alınmalıdır.
Üçlü giriş filtresiyle tortu ve kloru kontrol altına alın; lezzeti artırın.
İsterseniz seti yıkanabilir PP + CTO + GAC veya PP + Reçine + CTO şeklinde kişiselleştirelim.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.